Lögnare

Jag vet att jag är duktig på att lova saker och sedan inte hålla vad jag lovat... Men i alla fall, här kommer inlägget jag pratade om tidigare idag! Jag har nyligen kommit hem från ett "theparty" hos Filip. Det blev inte så mycket thedrickande men desto mer prat och promenader. Nu har jag ont i benen och skavsår över hela fötterna lagom till nyår. Jag undrar fortfarande hur man lyckas få skavsår under foten... Men på tal om nyår, klänningarna som jag väljer mellan kan ni se här nedanför och jag är 99,9% säker på att det blir den helsvarta. Visst, den prickiga är söt men den svarta är mer festlig på något vis.

Nu ska jag sova så att jag orkar upp i morgon. Puss!


Osv

Nu är jag hemma från min lilla "norrlandsturne". Jag fann varken tiden eller orken att blogga när jag var där och allt om julklappar och så vidare tar jag lite senare idag. Just nu sitter jag uppe i vardagsrummet och väntar på att sanna ska vakna, vi ska närmligen ner på stan och kolla om hon kan hitta någonting att ha på sig i morgon. Jag funderar på att köpa något häftigt läppstift eller nagellack eller dylikt, men vi får se hur det blir med det! Jag har dock ett litet problem med min "nyårsoutfit". Jag har två klänningar att välja på och jag vet inte vilken av dem jag ska ha! Ni kan få se båda klänningarna sedan och kanske hjälpa mig lite?
Tack och puss!
Glad tjej på julafton...

lol

Jo... Haha. jag brukar alltid ha ganska tråkigt på julafton. men jag tror att den här dagen slår rekord. mina vänner som bor här i norrland har åkt iväg för att fira jul på andra håll. Så jag och mina kusiner sitter och halsvsover och leker med gifs. Så kul har vi!
Vad kan man göra för att tiden ska gå fortare?
Puss ♥
C:\Users\Sara\Pictures\http-__makeagif.com_media_12-24-2011_zNh8Pu.gif

Knas

God jul allihop! Jag är framme i norrland sedan någon dag tillbaka och har haft problem med mitt internet den tiden. Nu är det julaftonsmorgon, internet fungerar och jag sitter i min säng med datorn i knät i hopp om att dagen ska gå fort fram. Jag är riktigt nyfiken på mina julklappar och jag undrar vad av det jag önskat mig jag kommer få. Om det är någonting av det över huvud taget...
Vad har ni önskat er i julklapp?
puss ♥
En trött chey innan vi åkte i torsdags.

Drawings

Jag har upptäckt att det är kul att teckna igen! Jag hade tröttnat lite och inte tecknat på ett tag. Men nu har jag hittat ny inspiration och tecknar som aldrig förr!
Just nu håller jag på att packa, i morgon åker jag till norrland. Jag har i princip all min släkt där uppe och nu ska vi åka dit och fira jul. Det ska bli trevligt men jag är inte speciellt taggad inför bilresan. Jag tror att det tar ca. 6 timmar att åka till Husum, den lilla byn där min farmor och farfar bor. Jag kommer nog se till att sova bort större delen av tiden. Det är någonting jag har blivit riktigt bra på efter alla mina långa bilresor, Att sova...
Nu ska jag fortsätta packa. Önska mig lycka till och håll tummarna för att jag inte glömmer någonting. Puss! ♥
Tre dåliga bilder på relativt dåliga teckningar.

Lång dag

Idag började jag klockan 8.45 och kom hem före ca. en timme sedan. Efter den vanliga skoldagen, som slutade 15.10, hade vi en "gotlandfest" med klassen. I augusti var vi på klassresa på Gotland. Det var supermysigt och vi hade det jättetrevligt tillsammans! Idag samlade vi ihop alla bilder som blev tagna under klasstresan, bakade lite muffins, proppade i oss pizza innan vi visade upp ett bildspel för alla föräldrar. Det var riktigt trevligt och vi fick oss en del goda skratt när vi såg alla bilder...
Just nu sitter jag och skissar lite på en bild jag hade tänkt att ge till min pojkvän när vi träffas igen. Hur den blir kanske ni får se senare, om det blir bra alltså.
Jag mår också mycket bättre idag och hoppas på att vara ännu närmare 100 i morgon. Men nu ska jag fortsätta mitt tecknande. Puss på er! ♥
Lite gotlandsnbilder och en bild jag gjorde i skolan idag.

Hemma

Nu är jag hemma igen. Jag känner mig som ett uppblåst fikon. Jag är superförkyld! Näsan rinner, halsen är bortdomnad, jag har lock för öronen och magen knasar. Det är inte så jätteroligt. Så jag kan bara hoppas att det går över lite till i morgon!
Jag fick lite av en chock när jag kom hem och såg att det var en massa snö överallt! Det var en sådan kontrast gentemot slasket på stockholms gator.
Nu ska jag gå och duscha. Puss ♥

Resa

Nu ska jag åka till stockholm! Jag kommer antagligen inte vara så aktiv men jag lär kolla då och då. Ha en trevlig fortsatt dag! ♥
Den sista bilden blev otroligt suddig. Men det får ni leva med!

Sol

Det är en stor nackdel med vintern. Man blir deppig, man tycks alltid se blek och sjuk ut hur man än gör, och man blir äckligt trött. Jag har ingenting emot vintern i övrigt. Jag älskar snö! Och att åka skidor är jättekul. Men jag saknar solen otroligt mycket, och det är det som får mig vilja att vintern ska vara över. Jag är dessutom en sådan person som alltid lyckas ställa om dygnet på något vis, så jag vaknar i princip när solen går ned. Man kanske kan skaffa sig en egen liten sol som man kan tända när man känner för det? Det vore galet praktiskt.
Men nog om det. Jag bör nog gå och knoppa nu. Så... Godnatt! (igen) ♥
Lite bilder från familjens Greklandsresa i Augusti.

Rädd

Jo. Bättre humör är jag på, men nu är jag mer rädd istället. Jag klarar absolut inte av skräckfilmer! Jag blir så sjukt paranoid. Och ändå plågar jag mig själv med att titta på skräckisar. Det är ganska sjukt. I detta fall var det dock inte en film, utan ett spel. Spelet till The Grudge. Och jag spelade det inte själv, jag såg det på youtube. Men ändå! Sjukt läskigt!
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Jag ska upp i morgon för att åka och ta hand om min stackars pojkvän.
Godnatt på er! ♥
http://www.youtube.com/watch?v=phVOoz28RQI

Tröttast

Min pojkvän har antagligen fått svinkoppor. Han har nyligen varit sjuk i körtelfeber och jag fick inte träffa honom på en månad. Förra veckan hade han blivit "frisk" men nej, nej. Han har blivit smittad av svinkoppor! Jag vet att det inte är hans fel, men jag kan bara inte låte bli att bli trött, arg och ledsen på det.
Jag får hoppas att Filip lyckas få mig på bättre tankar. Det är väl bara att hålla ut och vänta antar jag.
puss!

Tröttare

Glöggpartyt är nu över. Det blev ganska dött och någon glögg blev det inte för min del. Jag är inte så förtjust i det. Det är som äcklig saft. Varm äcklig saft.
Nu senare ikväll blir det en god middag, hoppas jag, och sedan ska jag ut och hitta på någonting med Filip. Jag kanske möter upp Sanna och William nere på stan också. Det beror lite på. Men nu ska jag måla naglarna.
Pöss! ♥
Jag idag!

Trött

Jag är för tillfället en ytterst trött tjej som sitter i sin säng och låter tiden gå. Jag blev upptvingad för att förbereda en glöggfest som mina föräldrar har ordnat. Det ska nog bli trevligt men man kunde ju önskat att de skulle låtit mig sova ut i alla fall.
Men nu måste jag springa iväg och posta några julkort!
Puss på er! ♥
Good morning sunshine!

RSS 2.0